Вход Registration

Конкурс за млади български дизайнери от NABA Милано

Pin It

Световноизвестната миланска академия по мода и дизайн NABA обявява конкурс за млади български таланти, търсещи международна изява. Академията предлага 10 пълни стипендии за 2-седмичен интензивен летен курс в италианската столица на модата и дизайна – Милано, за които могат да се включат и български дизайнери. В конкурса се допускат студенти и ученици, навършили 17 години. Кандидатстващите участници ще трябва да представят творчески проект, вдъхновен от олимпийските ценности във връзка с предстоящите XXX-ти олимпийски игри в Лондон 2012, като могат да ползват всякакъв вид техники, с които са запознати: скици, илюстрации, компютърна графика, колаж и т.н.

*Снимковият материал е предоставен от NABA

Проектите трябва да бъдат свързани с областта на курса, който искат да посетят през лятото. Курсовете обхващат различни области на модата и дизайна: интериорен и продуктов дизайн, моден дизайн, моден стайлинг, дизайн на аксесоари, текстил, маркетинг и комуникации в модата, графичен дизайн, визуални изкуства, театрален и медия дизайн.
Курсовете се провеждат на четири нива: уводни (intro), курсове, които не изискват предишен опит (no level), средно ниво (intermediate), за напреднали (advanced). Вижте графика им тук.
Всички материали трябва да бъдат изпратени по електронна поща до  , в subject: ‘The Olympic Competition’ най-късно до 23 април 2012 г.
За пълните условия на участие и необходимите документи можете да се информирате в сайта на Edlanta, където има и още много полезна информация и проекти за образование и специализация в чужбина.

*Още по темата: Naba Milano и Domus Academy с презентация в България

VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Конкурс за млади български дизайнери от NABA Милано, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Свързани новини:

Приказният бал на Наталия Водянова
Ангелите на Victoria`s Secret зад кулисите
Коледен подарък за природата - Pinks в „Зеленият кръг”
Наградите „Грами” в черно за Уитни Хюстън
Comments
One Response to “Конкурс за млади български дизайнери от NABA Милано”
  Trackbacks
  Check out what others are saying...
  1. Конкурс за млади български дизайнери от NABA Милано « Creative « Сердика Студио казва:

   [...] " &quot ;)) ]); }); Отново имаме гости от pinks.bg с много интересна новина. Не пропускайте: [...]  Leave A Comment