Внимание! Псевдо Кавали!

От  |  0 коментара

Миличкиии! Нали знаете как обичам ударени неща, които се правят на още по-ударени? Е, това следващото не е за тях! Winky, winkyyyy!

*На снимката: Наташа Поли, Мариякарла Босконо и Карен Елсън за Roberto Cavalli есен-зима 2011. Фотография: Мерт и Маркус

Сега ще говоря съвсем сериозно за сериозно ударени неща. Значи, причината да ви съмънна е, че не бих искала да пропуснете едно рядко модно/астрономическо явление. А именно - Веднъж на Стогодишната комета Роберто Кавали. Тази комета минава в нашата модна Вселена Веднъж на Сто Години и винаги неумолимо удря на територията на България. И без да искам да ви стряскам, Веднъж на Стогодишната комета Роберто Кавали току-що удари страната ни за около 12-ти пореден път в последните две години. За щастие тя не е като другите комети и не е физически опасна. Характеризира се с метеоритен дъжд от “официални” фотосесии на Roberto Cavalli, които валят в привидно неофициална, но изключително последователна форма в засегнатите от модното бедствие медии. В активния период на удареност, фотосесиите могат да достигнат до 400 кадъра на единица български еротичен модел за седмица.

*Кадър от последния удар на кометата. Николета Лозанова. Фотография: Петър Тодорински.

*Бориса Тютюнджиева. Фотография: Йордан Петков

И макар да е привидно безвредна и може би дори приятна за незапознатите родни фенове на марката, Веднъж на Стогодишната комета Роберто Кавали довежда до аномалии, когато удря повече от Веднъж на Сто Години. Те започват леко и небрежно, например смесвайки спортно облекло с вечерен грим в дадени кадри или разменяйки моделите Мариякарла Босконо с Николета Лозанова и Наташа Поли с Бориса Тютюнджиева в други. Но веднъж започнали, продължават по-грубо, заменяйки фотографите Мерт и Маркус с Петър Тодорински, а в крайните фази на аномалията може да се наблюдават и истински извращения. Свидетели се кълнат, че след последния удар на Веднъж на Стогодишната комета Роберто Кавали са видели „официална” рекламна сесия на Roberto Cavalli в зле осветени жита с дрехи от пролетната колекция на Just Cavalli. За капак и дрехите били съчетани с жълти сандали на платформи от пролетната колекция на D&G!

*Кадър от последния удар на кометата. Фотография: Петър Тодорински.

*Обувки D&G пролет-лято 2011

Модни зевзеци пък се шегуват, че е хубаво, че не ни удрят по-софистицирани комети от Веднъж на Стогодишната комета Роберто Кавали, като например Също Така Никога на Тези Ширини Кометата Prada. Защото, ако ни удари тя и в официалните ежеседмични сесии на Prada за Балканите започнат да се появяват вратовръзки на Armani, нещата ще загрубеят. И това е съвсем официалната ми, все още неударена прогноза.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Внимание! Псевдо Кавали!, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>