Samsung 3050: хладилникът и здравословната храна

От  |  0 коментара

Продължаваме да разглеждаме в детайли иновациите в хладилниците от Серия 3050 на Samsung и концепцията, фокусирана върху подобряването на дизайна, оптимизирането на пространството и може би най-актуалните им функции – запазването на свежестта на храната и здравословните качества на продуктите за дълго време.

MoistFresh зона за оптимална влажност

Една от основните характеристики, които гарантират свежестта на продуктите, е MoistFresh зоната, която контролира циркулацията на въздуха. Чрез нея в хладилниците от Серия 3050 се поддържа оптимална влажност, която създава идеална среда за съхране¬ние на плодовете и зеленчуците за дълго време.

NoFrost за висока хигиена

Възможността за поддържане на температура, която да съхрани продуктите за по-дълго, е допълнена от функцията No Frost. Тя е важна характеристика за Samsung Серия 3050, тъй като възпрепятства образуването на водни капки и евентуалната поява на плесен и бактерии. По този начин се осигурява висока хигиена на съхранение на продуктите. Технологията True No Frost на Samsung предлага по-бързо охлаждане и възстановяване на температурата, след като вратата на хладилника е била отворена. No Frost поддържа постоянна температура в целия хладилник с до 1°C отклонение. С тази функция Samsung позволяват да се избегне размразяването на хладилника – Моделите с No Frost не образуват скреж и конденз по уплътненията на вратата, което може да доведе до появата на мухъл. True No Frost моделите на Samsung предотвратяват конденза, така че повърхностите са винаги чисти.

Дигитален инверторен компресор за интелигентна работа

Хладилниците от Серия 3050 на Samsung са с дигитален инверторен компресор, който представлява интелигентна система с 10 годишна гаранция, която пести електроенергия и същевременно е с повишена издръжливост. Дигиталният инверторен компресор прави прецизна настройка на мощността и така оптимизира работата на хладилника и ефикасността на охлаждането, с което удължава животът на пресните продукти. Дигиталният инверторен компресор автоматично регулира скоростта си на работа в диапазон от 5 различни нива в зависимост от необходимостта за охлаждане. Например, при поставяне на топла чиния или при често отваряне на вратата на хладилника, той автоматично пуска повече студен въздух. Чрез внимателното следене на температурните нива и прецизна настройка на оборотите на компресора, дигиталният инверторен компресор на Samsung намалява и доловимия шум от работата на уреда.

Присъединете се към обществото на Samsung Bulgaria във facebook, за да следите всички подробности за уредите за дома на Samsung: www.facebook.com/SamsungBulgaria

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (9 votes cast)
Samsung 3050: хладилникът и здравословната храна, 10.0 out of 10 based on 9 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>