Fiat и Gucci в комбина

От  |  1 коментар

Gucci и Fiat представиха първия си съвместен проект. Fiat 500 by Gucci среща двете големи имена на италианския дизайн в едно в жизнерадостна комбинация. Лимитираната серия автомобили на Fiat и Gucci подготвя своята премиера още от началото на годината и бе представена за пръв път на седмицата на модата в Милано през февруари като част от празненствата по случай 90 годишнината на модната къща. От месец април обаче Fiat 500 by Gucci вече може да се поръчва в аванс. Както се досещате, ще има листа за чакане за тази подчертано модна придобивка.


Първите такива автомобили ще започнат официално да събират погледите по улиците на Европа, Америка и Азия от началото на месец юли. Fiat 500 by Gucci ще се предлага в черно или бяло, с класическите акценти – зелено-червената лента на марката и преплетените букви GG на логото в интериора на автомобила и върху джантите. Gucci пусна и специална модна колекция с пътни чанти, аксесоари за шофиране и очила в черно и бяло, които да отиват на собствениците на техния изцяло брандиран нов автомобил. Цените на удоволствието Fiat 500 by Gucci започват от 17 000 евро.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Fiat и Gucci в комбина, 10.0 out of 10 based on 1 rating

1 коментар

  1. Pingback: Наташа Поли за Fiat 500 by Gucci : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>