Уроци по грим с Inglot /клуб Pinks/

От  |  1 коментар

Обновена на 7 май
Скъпи дами, продължаваме да ви записваме за „Уроци по грим с Inglot” в магазините на марката в София, Пловдив и току-що открития във Варна! Този четвъртък, 10 май, през целия ден можете да посетите събитието като само срещу вашето име ще получите съвети и професионален грим от специалистите на Inglot. Темата на 10 май е „Красивото и сияйно лице – една добра основа за перфектния грим” – ще разберем заедно как да положим добра основа, как да прикрием малките недостатъци на кожата и как да „осветим” чертите на лицето преди поставянето на „цвят” като сенки, червило и т.н., които пък ще разгледаме подробно на уроците по грим следващия четвъртък – 17 май 2012г. Очакваме записванията ви на club@pinks.bg с вашите имена, телефон, потребителско име в www.pinks.bg и градът, в който искате да посетите уроците – София, Пловдив или Варна. Веднъж записани можете да посетите оставащите две събития без повторно регистриране – вече сте в списъка на Club Pinks в избрания от вас Inglot магазин*.

В края на кампанията от същия списък ще изтеглим трима печеливши, които ще получат безплатен професионален грим за бала от Inglot в София, Пловдив или Варна – това е жест към абитуриентите тази година, но разбира се, за да посетите приятната ни среща на тема „грим” в Inglot не е нужно да сте в тази най-млада и щастлива група  :)
Ако имате допълнителни въпроси към нас ще се радваме да ви отговорим на club@pinks.bg

———————————————————————————————————————-

02 май 2012

Имаме страхотна новина за всички почитателки на качествения грим – любимата ни полска марка Inglot ще отвори врати на третия си магазин в България тази събота, 5-ти май в Grand Mall Варна.
По този повод обявяваме началото на специалната ни пред лятна и много абитуриентска кампания от клуб Pinks – „Уроци по грим с Inglot”. Кампанията ще стартира на откриването на новия магазин на марката във Варна, като в деня на място всички желаещи дами ще могат да се възползват от безплатните професионални консултации на екип от грим-специалистите на Inglot.

За да се запишете за „Уроци по грим с Inglot” ни изпратете email на club@pinks.bg с вашите имена, телефон за връзка, потребителското ви име в www.pinks.bg и градът, в който можете да посетите уроците – София, Пловдив или Варна.
Всички записани ще бъдат включени поименно в списък на Inglot за събитията и ще могат да се включат в уроците по грим директно на място в магазините само като посочат своите имена. Можете да посетите всички събития от серията – веднъж записани, ще сте в списъка на съответния магазин до края на кампанията. Наградите за професионален грим за бала също ще раздадем на базата на тези записвания. Крайната дата за изпращане на email-и е 17.05.2012г на club@pinks.bg

*Inglot ще намерите в София, Mall of Sofia, бул. “Ал. Стамболийски” 101; Пловдив – ул. “Гладстон” 4, Варна – Grand Mall Варна, ул. “Андрей Сахаров” 2

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (11 votes cast)
Уроци по грим с Inglot /клуб Pinks/, 10.0 out of 10 based on 11 ratings

1 коментар

  1. the_wolvarin

    07.05.2012 at 21:48

    Страхотийка :) , аз смятам че тази година отново съм на 18 и имам нужда от леки уроци по make-up…. бройте ме 8)

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +4 (from 4 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>