Победителят – конят на Hermes

От  |  1 коментар

В забавната ни класация за любимото ви животно в модата през 2011-та безапелационният победител с 46% от вота ви стана черният ездач на модна къща Hermes. В призовата тройка на второ място оставихте овцете на Pringle of Scotland, които получиха 24% от гласовете ви, а пеещите агънца на Brooks Brothers останаха трети с 13%. Може би конят имаше предимство с това, че е издигнат в култ от френската марка, защото е неделима част от нейната история.

Макар и днес Hermes да са познати на широката публика с това, че правят свръхлуксозните чанти Birkin, “бащата” на марката Тиери Ермес е бил майстор на седлата и аксесоарите за езда. Специалната връзка на конете и техните ездачи е вечна тема в колекциите им. През този месец, например, Hermes събират снимки на свои почитатели с техните любими животни, а най-добрите кадри се закачат на виртуалната стена на играта им „Моят кон и аз”. Освен това са събрали някои от емблематичните си щампи с коне върху аксесоарите си, които обясняват любовта им нагледно, а част от тях сме ви подготвили в галерията.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Победителят – конят на Hermes, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Декоративно прасенце и зимни аксесоари от Viva moda : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>