Котешки витрини в Лондон за новата линия на Виктория Бекъм

От  |  1 коментар

Новата модна линия на Виктория Бекъм Victoria by Victoria Beckham вчера пристигна в лондонския Harvey Nichols, където ще се продава ексклузивно. Семейство Бекъм усърдно окупира индустрията и докато само след ден се очаква пускането на линията бельо на Дейвид Бекъм за H&M, съпругата му преобрази бутиковия магазин за поредния си комерсиален успех. По-достъпната колекция на Виктория бе лансирана с изключително свеж проект съвместно с Куентин Джоунс, която е създала запомнящ се котешки мотив. Котките са във видеото за колекцията, върху витрините и дори са заменили традиционните глави на манекените – специално за случая майсторката на кукли Алис Линч е направила красиви парцалени глави с ушички и мустаци. Тази игрива обстановка кореспондира с леката колекция от удобни рокли, чието създаване Виктория обяви по време на бременността си с Харпър Севън.

Първата дъщеря на семейство Бекъм пък стана причина да видим част от роклите върху самата Виктория в една от многото й съвместни разходки-дефилета с младата госпожица. Затова и не е чудно, че за първите 24 часа са изчерпани именно тези модели – туниката с котешки принт и а-образната рокля с фестон.

В листа за чакане има записани и за още едно от предложенията от Victoria – синя туника с полумесеци.

По всичко личи, че към успешната си първа линия, деним колекция, чантите, очилата и парфюмите Виктория ще направи още една значима стъпка към превръщането си в модна империя.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Котешки витрини в Лондон за новата линия на Виктория Бекъм, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

1 коментар

  1. Мартин Косташки

    01.02.2012 at 16:48

    Страхотно, само дето положението е на косъм от ‘мяу мяу’, трябва повече да се внимава за да не заМИУЧАт в даден момент моделите! :-B

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>