Консултации за слънцезащитата с La Roche-Posay

От  |  0 коментара

През юни и юли 2014-та La Roche-Posay са партньор на безплатни консултации за предпазване на детската кожа от слънцето в „Дерматологична Клиника „София“. Дерматолозите ще преглеждат безплатно през двата месеца в рамките на обучителна кампания за вредите от слънцето върху детската кожа и прегледи за деца. Кампанията цели да разясни рисковете от излагане на слънце и начините на предпазване на детската кожа от неблагоприятното въздействие на слънцето. Основна цел на организираните консултативни прегледи е адекватната диагностика и изготвяне на програма за здравословно поведение на децата по отношение на излагането на слънце. Заедно с това малките пациенти ще бъдат диагностицирани по отношение на вече настъпили промени под въздействие на слънцето – развитие на бенки, лунички и други пигментни промени.

 

Желаещите да се възползват от информационната кампания и безплатните прегледи за деца ще получат задълбочена консултация от лекарите на Дерматологична клиника „София“ след предварително записване.

За справки и записвания:
Тел: 02/ 472 13 56 и 0879 05 15 03,
кв. Дървеница ул. Бели мел № 2А

www.dermasofia.com

За повече информация:
Росица Денчева 0884 933330 rdencheva@dermasofia.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Консултации за слънцезащитата с La Roche-Posay, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>