Конкурс за млади български дизайнери от NABA Милано

От  |  1 коментар

Световноизвестната миланска академия по мода и дизайн NABA обявява конкурс за млади български таланти, търсещи международна изява. Академията предлага 10 пълни стипендии за 2-седмичен интензивен летен курс в италианската столица на модата и дизайна – Милано, за които могат да се включат и български дизайнери. В конкурса се допускат студенти и ученици, навършили 17 години. Кандидатстващите участници ще трябва да представят творчески проект, вдъхновен от олимпийските ценности във връзка с предстоящите XXX-ти олимпийски игри в Лондон 2012, като могат да ползват всякакъв вид техники, с които са запознати: скици, илюстрации, компютърна графика, колаж и т.н.

*Снимковият материал е предоставен от NABA

Проектите трябва да бъдат свързани с областта на курса, който искат да посетят през лятото. Курсовете обхващат различни области на модата и дизайна: интериорен и продуктов дизайн, моден дизайн, моден стайлинг, дизайн на аксесоари, текстил, маркетинг и комуникации в модата, графичен дизайн, визуални изкуства, театрален и медия дизайн.
Курсовете се провеждат на четири нива: уводни (intro), курсове, които не изискват предишен опит (no level), средно ниво (intermediate), за напреднали (advanced). Вижте графика им тук.
Всички материали трябва да бъдат изпратени по електронна поща до nabasummer@edlanta.com , в subject: ‘The Olympic Competition’ най-късно до 23 април 2012 г.
За пълните условия на участие и необходимите документи можете да се информирате в сайта на Edlanta, където има и още много полезна информация и проекти за образование и специализация в чужбина.

*Още по темата: Naba Milano и Domus Academy с презентация в България

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.5/10 (6 votes cast)
Конкурс за млади български дизайнери от NABA Милано, 8.5 out of 10 based on 6 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Конкурс за млади български дизайнери от NABA Милано « Creative « Сердика Студио

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>