Композиции: Съвременен български дизайн в Sklada

От  |  1 коментар

Адриана Андреева и Бояна Гяурова от Студио Комплект представиха официално изложбата „Композиции: съвременен български дизайн“ в СКЛАДА на 7-ми май. „Композиции“ е проект, посветен на работата на новото поколение български дизайнери, които експериментират с материали, техники и концепции, за да постигнат уникални резултати. Христо Савов и Нева Балникова, Рая Стефанова, Елиа Недков и Яна Танковска са само част от имената, чиято работа бе показана от Студио Комплект по-рано този месец на миланското изложение – Вентура Ламбрате, част от Salone del Mobile.

Сега селекцията на Студио Комплект може да бъде видяна от българската публика в галерийното пространство и място за лайфстайл вдъхновение СКЛАДА до 17-ти май включително. Срещата с произведенията на талантливите и експериментиращи автори в контекста на едно от най-адекватните на световната ситуация и тенденции места в София, създават илюзията, или ако можем да се изразим още по-смело – дават надежда за положителното развитие на българския дизайн и не на последно място за методите, по които той се продуцира и презентира.

Склада е на ул. Бенковски 11, ет.4 и може да бъде посетен
всеки ден между 11:00 и 20:00
Повече за Студио Комплект на studiokomplekt.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Композиции: Съвременен български дизайн в Sklada, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Сатен за дома: La Perla Esprit d’Atelier – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>