Американската класика на Майкъл Корс стъпи в България

От  |  1 коментар

Модната карта на България се сдоби с най-новото си емблематично попълнение – дрехите на американския дизайнер Майкъл Корс. Линията Michael на Michael Kors вече можете да откриете в бутик Rich! на столичната ул. „ Цар Калоян” 7, където се предлагат дрехите и аксесоарите на марката.
За всички вас работата на Майкъл е добре позната – характерният му стил е смесица от елегантност и небрежност, която е любима на множество знаменитости и дори на първата дама на САЩ Мишел Обама.

В София първата колекция Michael на Michael Kors, с която се запознаваме лично, е тази за сезон Holiday 2011, или така специалните модели за празничните дни и нощи през наближаващия декември. В нея забелязахме класическото черно в комбинация със златни пайети или ефирни пера при коктейлните и вечерни рокли, както и няколко по-смели животински принтове и едноцветни ярки модели като акценти. В галерията сме добавили новодошлите модели от Michael Michael Kors в Rich!, както и кадри от кампанията на първата линия Michael Kors за Holiday 2011.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
Американската класика на Майкъл Корс стъпи в България, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Парижкият часовник на Michael Kors : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>