Семинар и портфолио подготовка с миланските академии NABA и Domus

От  |  0 коментара

За първи път в България представители на миланските академии за мода и дизайн Domus Academy и Nuova Accademia di belle arti (NABA) заедно с консултантска агенция Едланта организират презентации и семинари за подготовка на портфолио за кандидатстващите. Семинарите ще се проведат на 26 март 2013г в хотел Хилтън в София за кандидат-бакалаври от 15.30 ч и за кандидат-магистри от 17.30 ч. Желаещите да изучават мода и дизайн в Милано ще получат насоки и съвети за изготвянето на портфолиото си. Програмата включва и презентации на двете академии с информация за специалностите, преподавателите, условията в учебните заведения и живота в италианската столица на модата и дизайна.

За да присъствате на презентациите можете да се регистрирате онлайн на www.edlanta.com/italiandesign

NABA Milano предоставят и възможност на младите български дизайнери да участват в ежегодния им конкурс с награда безплатен летен курс по мода и дизайн в Милано. В конкурса могат да участват всички над 17 годишна възраст със страст към модата и дизайна. Десет от участвалите ще спечелят стипендии, покриващи таксата на двуседмичния курс в Милано. Темата на тазгодишния конкурс е “Expo Milano 2015: Feeding the Planet, Energy for Life”. Кандидатите трябва да представят творбите си в максимум 3 страници А4 формат в .jpeg формат. Освен проектът на тема Expo Milano 2015: Feeding the Planet, Energy for Life е необходимо да се изпратитят: CV, мотивационно писмо (max. 1 A4 страница), попълнен формуляр NABA Summer School Application Form 2013 (попълва се в офисите на Едланта). Крайният срок за участие е 26 април 2013г.

За повече информация за условията на участие и летните курсове в NABA можете да се информирате тук:
http://universities4you.com/index.php?page=money_matters&news=25

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Семинар и портфолио подготовка с миланските академии NABA и Domus, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>