Avon преобразява дамите в София днес

От  |  0 коментара

Бързо се запътвайте към билетния център на НДК! Там днес между 12 и 20 часа ви очакват експертите на Avon на специалното събитие Nonstop Color, което преминава през страната, за да разкраси и разведри дамите. Всяка от тях, която има желание, може да изпробва нов грим и прическа, оставяйки се в ръцете на специалистите на козметичния гигант. Помислено е и за малчуганите, за които е осигурен специален детски кът. Това преживяване е само първата част от лятната кампания на Avon – с новата си визия дамите ще бъдат запечатани на снимка от професионален фотограф, а за кадрите до края на август ще могат да гласуват приятелите им и всички почитатели на Avon България във Facebook. Най-харесваната трансформация ще спечели „Пълно преобразяване” – грим, прическа, стайлинг и професионална фотосесия от марката.

*Следващите дестинации на цветното събитие Nonstop Color са: Русе (13.07), Велико Търново (15.07), София (21.07, 13.0 8) , Стара Загора (27.07) и Пловдив (29.07).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>