Филип Трейси ще направи сватбените шапки на Кейт

От  |  0 коментара

Докато всички тръпнем в очакване каква ще е роклята на Кейт Мидълтън на сватбата й за принц Уилям, то поне знаем каква ще бъде шапката. Или по-скоро шапките. Любимият шапкар на аристократите Филип Трейси ще отговаря за всички тях и ще се постарае те да бъдат най-забележителното допълнение към тоалетите, които Кейт ще смени на множеството заобикалящи голямото събитие коктейли, обеди и чайове с кого ли не. Освен това той ще сътвори шапки и за много от дамите на сватбеното тържество, между които и майката на булката. Дизайнерът естествено е препоръчан на бъдещата принцеса от Камила, която също носеше Philip Treacy на сватбата си за принц Чарлз. Говорител на Филип Трейси е потвърдил информацията за важното му назначение пред британския „Дейли мейл”, но е отказал повече подробности.


Междувременно стана ясно, че сватбата на Уилям и Кейт ще приюти близо 2000 души, между които 40 короновани гости от целия свят, поканени лично от кралицата. Освен цялата европейска аристокрация се очаква да дойдат и кралете на Йордания, Бахрейн, Саудитска Арабия, Малайзия и Тайланд, японският император, султаните на Бруней и Оман и още много други. Младоженците пък са поканили над 1000 свои приятели, както и хора от различните организации, с които двамата са работили през годините. Последната идея е лично на Уилям и Кейт, които в началото обявиха, че искат сватбата им да е за обикновените хора. Хубаво е, че са се заели сами да ги поканят, защото като гледаме списъка на кралицата, тя подчертано няма такива в тефтера си. Вижте и поканата за голямото събитие!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>