Ума Търман за календара на Campari 2014

От  |  0 коментара

Campari разкриха звездата и концепцията за календара си през 2014-та година. След Пенелопе Круз и суеверията през 2013-та, в главната роля този път е актрисата Ума Търман, заснета от фотографа Кото Бофоло. Петнадесетото поред издание на календара Campari е под мотото „Световни фестивали” и ще представи холивудската звезда в 12 уникални фестивала по целия свят. Празненствата в календара за 2014-та обхващат всеки един континент и включват лятна нощ в Англия, през която празнуващите ще отбележат лятното слънцестоене в историческия Стоунхендж и Reveillon в Бразилия – най-пищното новогодишно празненство в света. На страниците на календара Ума показва умението си да се преобразява в най-различни, понякога напълно противоположни роли.

„Календарът за 2014 е впечатляващо произведение на изкуството, което съвършено възпроизвежда положителната енергия и удоволствието, на което любителите на Campari могат да се насладят по целия свят. Беше удоволствие да работя с фотографа на календара, Кото Бофоло, който ме вдъхновяваше по време на снимките. Няма нищо по-приятно от фестивалите и аз съм уверена, че хората ще се наслаждават на световното празненство, което е подготвило Campari”, казва за участието си актрисата. За превъплъщенията на Ума Търман в кадрите за Campari, които предстои да видим, помагат и модните творения на Versace и Stella McCartney, както и бижутата на Chopard.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Ума Търман за календара на Campari 2014, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>