Стартира онлайн списанието на Dior

От  |  0 коментара

Едно дългоочаквано онлайн събитие е вече факт – стартира Интернет списанието на Dior – Dior Mag.
След откриване на обновения сайт на марката миналата есен, сегашното събитие е втората голяма стъпка на френския гигант към дигиталните комуникации. Голяма новина е и предстоящото онлайн излъчване на живо на есенното дефиле за 2012-2013 в Париж в петък, което е първото по рода си за модна къща Dior. Стремежът на марката, която е известна с традициите си, да се утвърди в една различна от досегашната ниша онлайн определено показва, че новата дигитална посока на развитие ще се запази и засили за цялата индустрия.
Първият брой на Dior Mag съдържа осем статии, чиято тематика е изцяло относно дейността на марката, а информацията ще се обновява всеки ден oт пиар екипа, начело със специално нает главен редактор. Високото качество на снимките и видеоклиповете дават възможност на читателите на списанието да навлизат все повече и все по-ефектно в света на Dior. Изданието дебютира на английски и френски език, а от марката планират съвсем скоро да го допълнят и с вариант на опростен китайски. Само след няколко месеца ще бъдат достъпни и приложения за iPhone и iPad.


Dior Mag ще запознава аудиторията с продуктите на модната къща, нейната история и освен да информират, ще имат до голяма степен и развлекателна функция. Например, от първия брой разбираме любопитния факт, че Кристиан Диор е бил суеверен и е пришивал клончета момина сълза в подплатите на роклите, за да носят късмет в деня на дефилето.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Стартира онлайн списанието на Dior, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>