Спа-център за дрехите: пералните Samsung F500 с Eco Bubble

От  |  2 Коментара

Новите перални машини на Samsung от серията F500 са сред първите продукти на марката от новото им производство на уреди за дома от най-висок клас, стартирало през 2013-та. Като незаменим домакински уред, пералнята получава особено внимание от екипа на Samsung, който постига целта си да я превърне в „спа-център за дрехите” – модерна и високотехнологична част от дома, предназначена да се грижи с внимание и за най-модерните ни тоалети. Пералните от F500 използват серия от технологии, улесняващи прането, поддръжката на уреда и щадящи околната среда с ниския разход на енергия.

Smart Check за проверка на изправността

Всички перални от серията Samsung F500 ползват интелигентната автоматична система за откриване на грешки и диагностициране на проблеми в ранен етап на развитие Smart Check. Системата работи чрез LED сканиране през смартфон и при съмнения може да проверява изправността в работата на пералнята.

Eco Bubble за перфектно изпиране с пяна и студена вода

Патентованата технологията на Samsung – Eco Bubble™, също е част от иновациите в пералните F500 и позволява на уредите да почистват дрехите със студена вода и с помощта на пяна, впръсквайки въздух и вода в перилния препарат преди започването на нормалния цикъл. Пяната прониква бързо и дълбоко в тъканите, за да разтвори замърсяването и да направи изплакването по-лесно. Тази програма е изключително подходяща за цветно пране, тъй като ниската температура на водата щади цветовете. Eco Bubble™ технологията е много подходяща и за изпиране на непромокаеми тъкани Gore-Tex.

Stain Away срещу упоритите петна

Функцията за премахване на петна Stain Away е друга ключова характеристика на пералните Samsung F500, обвързана и с технологията Eco Bubble. Благодарение на Eco Bubble™ технологията, пяната прониква дълбоко във влакната на тъканите и разхлабва структурата им. След това, в следствие на триенето при прането, петното се отстранява ефективно. Stain Away се справя с отстраняване на най-упоритите петна: кръв, какао, чай, вино, домати, графит, кал, грим, червило, трева и др. С помощта на 20 минути накисване преди стартиране на нормалния цикъл, функцията Stain Away премахва петна и на минималната температура от 15º.

Диамантен барабан за нежност към тъканите

Част от модерния дизайн на пералните F500 е и диамантеният барабан, който прави центрофугирането по-щадящо в сравнение с традиционните перални. Когато барабанът се върти, водата преминава през повърхността му на различни нива, което от своя страна дава възможност за изпиране много по-навътре в тъканите. Дизайнът се отличава с дупчици, разположени в центъра на вдлъбнатини с формата на диамант. Те са проектирани, за да не закачат тъканите и с това да ги увредят, а да са максимално ефикасни и едновременно да гарантират деликатно изпиране.

*Още от иновативните характеристики на пералните Samsung F500 ще ви представим на 14 май 2013г.
Всички новости за Samsung можете да следите в официалната фейсбук страница на Samsung България : www.facebook.com/SamsungBulgaria

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
Спа-център за дрехите: пералните Samsung F500 с Eco Bubble, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Икономичната помощ: пералните F500 от Samsung : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

  2. Franzela

    26.04.2013 at 10:52

    Не знам за функциите, но на вид определено го докарва. Харесва ми! :-bd

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>