Първият Джеймс Бонд аромат: James Bond 007 за мъже

От  |  1 коментар

Предпремиерата на новия филм за Джеймс Бонд Skyfall вече зарадва киноманите и в България, а по случая ние обръщаме поглед към първия аромат, посветен на легендарния таен агент. Разбира се, става въпрос за мъжки аромат, който носи трите издайнически цифри 007 и името James Bond върху флакона си. Лансирането на аромата съвпада с юбилея на агент 007 – 50 години, откакто високотехнологичните му приключения вълнуват почитателите на седмото изкуство.

Ароматът

Когато през 1960 се появява първият героичен Бонд филм, в света на мъжките аромати се появява неофициалният му герой – ароматично-папратовото семейство. В тази категория създателите на James Bond 007 избират да композират уханието, като целта естествено е мъжествен и впечатляващ аромат, който да устои на времето. Британската нишка не е изпусната и тук – във връхните нотки е любимата зелена ябълка, съчетана с бергамот и здравец.

Сърцевината на 007 съдържа роза, лавандула и кумарин – екзотична и характерна комбинация, открояваща се в композицията. Ароматната пирамида завършва с основа от папрат, сандалово дърво, пачули и ветивер – силно съчетание от нотки, които се асоциират с мъжественото. James Bond 007 е „скрит” в гладък стъклен флакон в тъмносиньо, вдъхновен от отличителната магнум сплав на Aston Martin и запечатан от сребърна капачка, която е оформена като едно от множеството специални приспособления на агент 007.

Кампанията

За мен няма един актьор, който да представлява лицето на Бонд – всичко е за вида и света на Бонд. Аз се вдъхнових от оригиналните илюстрации, които се срещат в ранните книги на Ян Флеминг, направени, за да създадат мечтата за Бонд, пазейки лицето му в мистерия“ Грег Уилямс

Грег Уилямс заснема рекламните кадри за аромата James Bond 007 като истински експерт по темата – той е автор на кампаниите за последните пет филма за Джеймс Бонд. Лицето на най-известния таен агент тук остава скрито в сенките. Споменът за филмите на Бонд е пресъздаден чрез силует, който да провокира въображението на всеки мъж и жена да се потопят в света на Бонд. „За мен няма един актьор, който да представлява лицето на Бонд – всичко е за вида и света на Бонд. Аз се вдъхнових от оригиналните илюстрации, които се срещат в ранните книги на Ян Флеминг, направени, за да създадат мечтата за Бонд, пазейки лицето му в мистерия“, казва Грег Уилямс. Ароматът James Bond 007 е звезда в кампанията и сам по себе си. Продуктовите визии на 007 го включват като незаменима част от куфарчето на Джеймс Бонд, като издайнически детайл сред елегантни дамски принадлежности в хотелската стая, или го съчетават с бляскави диаманти за фон.

Гамата

James Bond 007
Тоалетна вода 30мл. – 38лв.
Тоалетна вода 50мл. – 57лв.
Тоалетна вода 75мл. – 75лв.

Ароматът James Bond 007 е в търговската ни мрежа от септември 2012г.
Снимки: James Bond 007; Бекстейдж: Simon Tang

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Първият Джеймс Бонд аромат: James Bond 007 за мъже, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Swarovski и Джеймс Бонд: колекция бижута Skyfall : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>