Новото лого и сайт на Fendi

От  |  2 Коментара

От днес всички почитатели на Fendi могат да се запознаят с обновения сайт на модната къща на www.fendi.com и новините за марката, които идват заедно с него. Като един от символите на италианския лукс, Fendi правят и поредната крачка за оригиналната идентичност на името си, като добавят в своето лого Roma. Новото лого Fendi Roma дебютира за пръв път на обновения www.fendi.com и вече ще асоциира марката директно с родния й Рим. Домът на Fendi онлайн пък получава съвсем нов облик – с много мултимедия и детайлни галерии от модните колекции.

Специална част от сайта е отделена за иконите за Fendi – чантите Baguette, Peekaboo и Selleria, както и противоречивата, но неразделна част от историята им – обработката на луксозни кожи с косъм. За почитателите на историята, Fendi представят и кратък филм, проследяващ най-важните моменти за марката от създаването й до днес.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
Новото лого и сайт на Fendi, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Рим отвисоко с Fendi есен-зима 2013 : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

  2. A.Simeonova

    04.07.2013 at 14:41

    (*) Колко невероятно,магнетично и шармантно изглежда тази снимка.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>