Новата Balenciaga онлайн

От  |  0 коментара

Разведряването на обстановката, обновлението и положителната промяна са едни от нещата, които в Pinks не просто обичаме, а обожаваме! С огромна радост и вълнение ви съобщаваме, че уеб сайтът на един от нашите любими френски лейбъли – Balenciaga, стартира под нов дизайн и напълно обновено съдържание. Истината е, че предишната версия беше твърде остаряла и с наистина оскъднo количество актуална, а и архивна информация.


Сега вече всички Balenciaga привързани с лекота ще могат да разгледат както подробна информация относно създателя на модната къща – Кристобал Баленсиага, така и за неговия достоен, много талантлив и очарователен наследник – Никола Геские. Свръхдозата от рекламни кампании от всички предишни сезони на марката, ревюта, снимки и онлайн магазин пък гарантират, че ще прекарате не малко време сред разкоша на www.balenciaga.com! Насладете се на парижката първа класа!

*Joie de Vivre

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Новата Balenciaga онлайн, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>