Направено в България – направено със сърце

От  |  3 Коментара

Новата инициатива на Pinks подава ръка на българската мода

Без да й придаваме излишен патос, професията дизайнер в България е предимно саможертва на желаещите да я практикуват. Всички те го правят въпреки условията, въпреки липсата на средства и въпреки понякога снизходителното отношение към работата им. Би могло да се каже, че всичко, направено от тях и направено в България, е направено със сърце. Затова в Pinks отваряме специално местенце за тези специални български творци. Място, където всички те ще имат възможност да споделят своите колекции, нови проекти и успехи. Защото те не са нито по-малко, нито по-лоши от тези на останалия свят, а дори напротив – носят ни признания и отличия в една от малкото индустрии, намиращи се в нестихващ глобален възход. За да помогнем да я има точно тази конкурентна българска мода, поставяме началото на „Направено в България – направено със сърце” и каним всички български дизайнери, които четат или ще прочетат тези думи, да станат част от нея. Сега се обръщаме специално към вас.
С това съобщение официално откриваме рубриката БГ мода, в която ще публикуваме всичко най-интересно и успешно от последните ви начинания. За целта ще разчитаме и на своевременна информация лично от вас, която очакваме на имейл адреса на българската мода в Pinks – bg@pinks.bg Изпращайте ни всички новости и предстоящи събития с ваше участие, за да ги представяме редовно на нашите читатели! Обратната връзка е максимално улеснена и от другата ни нова придобивка. Вече можете да регистрирате профил на своята марка в www.pinks.bg  където да сложите описание за нея, контакти и всякаква друга полезна информация по собствена преценка. Това ще ви бъде от полза и за комуникацията с нашите читатели, и за контакти в мрежата на самия сайт, където освен вас сме поканили и нашите партньори и приятели от музеи, галерии и световни модни марки. Всичко това е само първата ни стъпка към активностите, с които ще подкрепяме вашето творчество и ще действаме с размах!
В самия край на тази въздълга бележка ви предлагам да обмислите симпатичната идея да подарите на любимите си хора нещо малко, ръчно направено и българско за празниците. Гарантирам ви, че ще е направено със сърце.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (8 votes cast)
Направено в България - направено със сърце, 10.0 out of 10 based on 8 ratings

Главен заподозрян.

3 Comments

 1. Iana Konjagulova

  08.12.2011 at 08:14

  Pozdravlenie za ideiata!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
 2. MUSE SHOP

  08.12.2011 at 07:56

  super… ;))

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
 3. Franzela

  07.12.2011 at 22:55

  „Направено в България – направено със сърце” :x :x :x

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>