Награди на Pinks септември: Agent Provocateur L`Agent

От  |  0 коментара


По случай старта на е-списанието Pinks решихме да започнем прекрасната традиция да раздаваме награди на броя за вас, нашите незаменими читатели. Във всеки брой ще обявяваме какъв е залогът и, както надяваме се сте разбрали, ще се постараем той да си заслужава. Забавни игри на pinks.bg и на нашата Facebook страница ще определят победителите. Техните имена ще обявяваме във всяко следващо издание на електронното ни списание, което можете да четете и изтегляте напълно безплатно от Pinks.bg.

За официалния ни първи брой през септември сме се подготвили да ви изкушим двойно! Запознайте се с наградите ни този месец – два неустоими дамски аромата L`Agent от Agent Provocateur (100ml).

Ако наистина сте почитатели на марката, условието никак няма да ви затрудни. От вас искаме само да отговорите на въпроса „Какво ви провокира?” по най-оригиналния начин. Субективността ще се опитаме да избегнем с двата начина да спечелите – можете да го направите или чрез гласовете на потребителите във Facebook страницата ни, или чрез вота на журито, съставено от редакторите на Pinks. На нашата Facebook страница всеки от вас може да отговаря на въпроса „Какво ви провокира?” под специалните постове за играта, които ще публикуваме редовно. Отговорът, събрал най-много „харесвания” от потребителите, ще си заслужи единия флакон от L`Agent! За да участвате с отговорите си на въпроса за избора на журито, трябва да публикувате коментар с името си под тази статия, като не забравяте да изпратите и имейл с двете си имена и телефон за връзка на editorial@pinks.bg .Tози, който ни провокира с най-отличителния отговор, ще си заслужи втория подарък! Имената на победителите, както и техните печеливши отговори, ще публикуваме в броя на е-списанието Pinks през октомври.

А ето и малко помощ в провокацията от нейните повелители от Agent Provocateur! Ароматът L`Agent е първото ухание на марката от 2006-та година насам и е очаквано със затаен дъх до световния си дебют в деня на влюбените през 2011-та. Дългото чакане си струва за една наистина завършена провокативна концепция – съблазнителният агент на Agent Provocateur не може да остане незабелязан още от пръв поглед. Опаковката му пресъздава иконичното peepshow (пийпшоу) – когато се отвори, тя разкрива флакона, който се вижда само през отворчето, подобно на старите безобективни камери. Те се използвали в кината, за да се създаде илюзия за воайорство. Вътре пък е скрита емблематичната яйцевидна форма на флакона, решена в преливащи цветове от антрацит до нежно розово и завършена с кожена вратовръзка. А самият аромат е комбинация от тайни благоуханни съставки, подчертаващи женската мистика, като най-важната добавка към тях са възбуждащите сетивата феромони. Те са част от наистина уникалната рецепта за провокация на L`Agent: пачули, сандалово дърво, амбър на кристали, зърна от тонка, скална роза, смирна и тамянов мускус в основата, здравец, майска роза, жасмин самбак, тубероза абсолют и османтус в сърцето и връхни нотки на масло от давана, розов пипер, иланг-иланг, анджелика и розово дърво.

А сега ни кажете: Какво ви провокира?

*Наградени: Николай Лазаров и Красимира Петрова

*Втори награди чанта Agent Provocateur: Мария Маркелова и Ана Стоева

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>