Икономичната помощ: пералните F500 от Samsung

От  |  0 коментара

След като ви представихме част от иновациите в новата серия перални F500 на Samsung, днес ще разгледаме екологичната и икономичната страна на уредите. Поставяйки си за цел да намалят драстично консумацията на електроенергия, Samsung достигат резултати от до 70% намалено потребление, като по този начин спестяват ток и се грижат за околната среда.

Eco Bubble™ за изпиране със студена вода

Серията перални машини F500 работи с патентованата технология Eco Bubble™, която прави възможно прецизно изпиране на дрехи на 15°C както при изпиране на 40°C, като същевременно намалява потреблението на енергия до 70%. Технологията Eco Bubble™ образува пяна чрез впръскване на въздух и вода в перилния препарат преди започването на перилния цикъл. Прането с пяна пести много енергия, защото елиминира нуждата водата да бъде затопляна и освен това щади тъканите от увреждане.

Samsung Digital Inverter Motor за икономия на енергия

Високият клас перални машини от серията F500 на Samsung разполагат със Samsung Digital Inverter Motor – мощна технология за перални с предно зареждане. Дигиталният инверторен мотор постига 50% повече икономия на енергия в сравнение с пералните със стандартен мотор и прави пералнята по-издържлива като намалява износването и използва постоянна енергия от магнит. В допълнение технологията SamsungVRT plus™ (Vibration Reduction Technology) осигурява тихото работене на уреда, за да се използват спокойно и през нощта.

 Иновации за енергийна ефективност и защита

 

Концепцията за модерната пералня на Samsung включва и задължителното покриване на най-високите стандарти за енергийна ефективност. Серията F500 се предлага в разновидности от енергиен клас A + до A + + + в Европейския Съюз и Energy Star в САЩ. За постигането й са добавени и още иновативни идеи като керамичния нагревател, който е по-малко податлив на натрупвания. С използването на керамичните нагреватели Samsung допълнително намалява разхода на енергия и удължава живота им до 10 години в сравнение със стандартните 3. За да запазят уредите от токов удар, Samsung добавят и настройка на волтажа, която защитава пералнята включително срещу ниско напрежение и удължава живота й. Допълнителната електронна защита в пералнята защитава и дрехите, като контролира цикъла на изпиране в случаи на непредвидени колебания в захранването с отклонения до 25%, както и при необходимост от рестартиране на перилния цикъл след прекъсване на електричеството.

Дизайнът Crystal GlossTM

Последните щрихи за своите перални от най-висок клас Samsung постигат с модерния дизайн на серия F500. Crystal GlossTM дизайнът на Samsung добавя естествена органична прозрачност към вратата и бутона. Бутоните реагират и на най-лекото докосване с върха на пръстите и подчертават плавните линии на дизайна. Завършващият детайл е широкият дисплей с ледено син LED.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Икономичната помощ: пералните F500 от Samsung, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>