Е-списанието вече и за iPad!

От  |  1 коментар

От днес www.pinks.bg вече е удобен за четене и на вашия iPad. Всички новини от е-списанието можете да преглеждате и директно от таблета си в оптимизираната ни за целта версия. iPad темата се включва автоматично, но имате и опцията да се върнете към оригиналния изглед на Pinks когато пожелаете. Мобилната ни тема също претърпя известно разкрасяване, за да отговорим на растящия ви интерес към браузването от любимите ви смартфони. И тъй като отдавна следим случващата се симбиоза между модата и технологиите, е крайно време да й обърнем подобаващо внимание, затова ще ви информираме и за най-новите и интересни апликации в нашите любими теми. Започваме веднага с три по-нестандартни проекта, които присъстват в личните ни джаджи.

Missoni Art е вече на повече от година, но все още една от най-идейните апликации на модна марка. С нея можете да превръщате своите снимки в емблематичните десени на Missoni, като имате възможност да избирате между различни елементи и различен размер на шарките. Получават се много красиви палитри от цветове в стила на италианската марка.

Louis Vuitton Kusama Studio е хитът на отминалото лято 2012. Както подсказва името, апликацията е изцяло подвластна на колаборацията между Louis Vuitton и японската повелителка на точките – Яйои Кусама. И тук използвате собствени снимки, върху които можете да използвате три “Кусама” ефекта: точки, вълни и огледала. Резултатите можете да публикувате за оценка от останалите потребители.

Dressing Vivier е най-новото попълнение – дебютира на 27 септември 2012г (само за iPad). Апликацията на Roger Vivier естествено е посветена на обувките и е изцяло за забавление. Играта ще ви вкара в ролята на съединител на разделени чифтове, докато една прогресивно бързаща дама ги хвърля коравосърдечно и безразборно в дрешника ви.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
Е-списанието вече и за iPad!, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

1 коментар

  1. Beti

    31.10.2012 at 20:41

    Супер .

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>