Главният дизайнер на Balmain изчезна

От  |  0 коментара

Драмата в Париж продължава да се разраства и вече се чудим дали на тази модна седмица някой изобщо ще гледа дрехите. Освен уволнението на Галиано от Dior и предполагаемия фалит на марката му John Galliano, днес по време на дефилетата погледите се обърнаха към главния дизайнер на Balmain Кристоф Декарнин. Който не беше там, за да има смисъл да се обръщат.

След дефилето потърсилите го журналисти не са го открили и зад подиума. Мистериозната му липса веднага породи нова грозна клюка, според която Декарнин отсъства от ревюто си, защото е имал нервен срив, заявил е, че напуска и още от месец януари е в психиатрична клиника. Представители на Balmain обаче са казали пред британския Telegraph, че дизайнерът просто е бил „уморен” заради подготовката на ревюто. С неочакваната му липса, зад която се надяваме да се крие просто фалшива тревога, Париж ни сервира няколко колекции без дизайнер и един дизайнер без колекция само за няколко дни. Нямаме търпение да дойде следващият сезон, за да изчезне тази безумна тенденция.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>