Бохемският хладилник: Samsung 3050

От  |  1 коментар

Хладилникът като сърцето на кухнята представят от Samsung в своята Серия 3050. Отново концентрирани върху изчистен и модерен дизайн в съчетание с иновативни технологии, Samsung изпълняват своята концепция за хладилници от висок клас. Тя е постигната чрез решения за оптимизиране на пространството и подобряване на функционалността, както и с акцент върху осигуряването на дълготрайна свежест на продуктите и запазването на здравословните им качества.

Easy Slide, Grab’n’Go и Can Carry за организация и удобство

Множество улесняващи организацията на продуктите решения са включени в хладилника Samsung 3050. Плъзгащият рафт Easy Slide позволява лесното съхранение и изваждане на храната. Кутиите във фризера могат да се извадят напълно, дори когато вратата на хладилника е отворена само на 90 градуса, за да е възможно осигуряването на пространство за големи неща.

Кутията Grab’n'Go е удобно поставена на вратата и може да се използва за съхранение на сосове, подправки или дресинги за салата, които да извадите от хладилника и да преместите на мястото за приготвяне на храната. В Серия 3050 присъства и Can Carry рафт, усвояващ ползотворно пространството над контейнера за течности, както и по-широка и по-дълбока поставка на вратата за по-обемни или високи бутилки.

Twist IceMaker и новият диспенсър за течности

Серия 3050 от Samsung разполага с диспенсър за течности, проектиран на нивото на кръста за максимално удобство. Обемът на контейнера е увеличен на 4,5 л за да спести необходимостта от често зареждане. Другата новост в бохемския хладилник на Samsung се нарича Twist IceMaker. Това са въртящите форми за лед, с които кубчетата лед се получават бързо и лесно с едно завъртане.

*Всички новости за Samsung в България можете да следите на официалната фейсбук страница https://www.facebook.com/SamsungBulgaria

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
Бохемският хладилник: Samsung 3050, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Samsung 3050: хладилникът и здравословната храна : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>