Visual Poetry: The way we dress от Симон Роша

От  |  0 коментара

Лондонската дизайнерка Симон Роша говори за поетичните визуални послания и инспирации в работата си в новото видео на NOWNESS – The way we dress. Силно впечатлена от високия стил на дамите от по-възрастното поколение на Хонг Конг, част от които доскоро е била и нейната баба, Роша фокусира вниманието ни върху малките детайли и ненатрапчивата естествена елегантност на тези жени, които правят стилът им толкова забележителен. Дизайнерката дори посвещава една от своите колекции именно на тези жени, отражение от чиито стил намираме в много от нейните произведения.

Романтиката и носталгията са и две от основните теми в пролетно-лятната колекция на Simone Rocha. Като изключим леко ноктюрното начало на дефилето, белязано от вариации на тема малката черна рокля, в колекцията на Симон преобладава доброто настроение под формата на къси цветни рокли, прозрачни шлифери и ансамбли от бяла дантела и шифон.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Visual Poetry: The way we dress от Симон Роша, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>