Vera Wang: булката от мечтите

От  |  0 коментара

За пореден път сватбената колекция на Vera Wang утвърждава дизайнерката не само като фаворит на критиците, но и на клиентите, които ще облекат творенията й в реалността. Булките на есен-зима 2017 са така магнетични, романтични и мистериозни… Вдъхновението за колекцията е от младата любов и нейната импулсивност. Това обяснява опита на Vera Wang да придаде чаровна незавършеност на всеки модел. Драпираните материи и корсетите са инспирирани от любовните истории на Верона през 17-ти век. Декадентският романтизъм не е нова тема за марката, но винаги е любопитно да видим нейните актуални интерпретации.

“Има известна строгост и известна грандиозност. Но, да се надяваме, по един нов начин. Деконструиран, но и конструиран”, споделя самата дизайнерка. Не пропускайте пълната сватбена колекция на Vera Wang в нашата галерия.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vera Wang: булката от мечтите, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>