Tiffany Blue Book 2015: бижутата на водата

От  |  1 коментар

Всяка година Tiffany&Co ни представят най-разкошните си ювелирни постижения в своята “синя книга“. Темата на Tiffany Blue Book 2015 е “The Art of the Sea” – изкуството на морето и безкрайната синева на вълните. “Водата е в непрекъснато движение, никога на едно място и никога една и съща”, казва дизайн директорът на марката Франческа Амфитеатроф. Това неуловимо движение е основа на колекцията наред със съкровищата на морето – перлите.

Синята гама на различните скъпоценни и полускъпоценни камъни е извор на вдъхновение за Франческа и Tiffany&Co в красиви преливания с диаманти. Морските вълни, езерата, водопадите – всяко от чудесата на водата получава своето бижу в Blue Book 2015. Tiffany&Co споделят с нас и част от кадрите на водата, служещи за отправна импресия при изработката на колекцията.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Tiffany Blue Book 2015: бижутата на водата, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Синята книга на бижутата: Tiffany Blue Book 2016 – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>