Prada отвътре: Dis-Dressed

От  |  0 коментара

Prada разкриват всичко зад кулисите на най-новата си колекция есен-зима 2016. Представени само преди седмица в Милано, новите модели на Миуча Прада са завръщането, което очаквахме. Италианската модна къща отваря тайните си за фотографа Уили Вандерпере и фото сериите Dis-Dressed, чрез които проследяваме настроението и детайлите на дрехите, аксесоарите и бижутата. Малките любими странности на Prada са навсякъде и надничат любопитно, за да ни отведат към модни предизвикателства. От чорапките с тартан принтове до изумителната фантазия в създаването на чантите.

Малки, средни, големи, около кръста и дори около врата – те са сред съкровищата на следващия сезон, показани в Милано. Както винаги, Prada са в тон и с най-голямата дискусия в съвременната модна история – дали и доколко ще се промени модният календар на колекциите в онлайн ерата. Италианската централа се присъединява към новаторите, които ще се опитат да предложат част от моделите веднага след дефилетата. Така за текущата колекция есен-зима 2016 две от чантите - Pionnière и Cahier, вече са налични в продажба в бутиците на Prada в четирите световни модни столици – Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Prada отвътре: Dis-Dressed, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>