Moschino и Barbie, епизод 2

От  |  0 коментара

Взаимните симпатии между Moschino и Barbie вече се превърнаха във феномен на поп културата. След колекцията на Джереми Скот за пролет-лято 2015, куклите Барби се разхождаха по всички улици в неповторимия си пластмасов и чаровен стил. Сега дизайнерът и Mattel представят съвместна капсулна колекция и първото Moschino Barbie. Миниатюрни и в реален размер, дрехите и аксесоарите на Barbie от Moschino са в предизвикателния стил на креативния директор Джереми Скот.

Исках да вкарам всички елементи от стила Moschino в Barbie, както подходих наобратно за колекцията пролет-лято 2015. Това, което най-много обичам в Barbie, е, че тя е абсолютната муза. Носила е всеки възможен стил, който можем да си представим и е имала всяка професия, за която можем да мечтаем”, не крие въодушевлението си Джереми. Капсулната колекция Moschino x Barbie и куклите на марката вече са в продажба на Net-a-porter.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (3 votes cast)
Moschino и Barbie, епизод 2, 7.3 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>