Louis Vuitton и бижутата Emprise

От  |  0 коментара

Куфарите на Louis Vuitton се превръщат в основа за една от най-коментираните колекции бижута на сезона. Наглед невъзможната задача е реализирана с финес по френски в колекцията Emprise на марката. Пръстените, часовниците и колиетата са създадени със строгите квадратни и правоъгълни форми на trunk чантите на Louis Vuitton. В дизайна е вплетена и архитектурна нотка чрез фасетирани стъкла, имитиращи огледалните стаи на парижките апартаменти. „Безкрайността” на отраженията е съчетана с внимателно подбрани нюанси на скъпоценните камъни, гросгрейн десени или ретро златни пискюли.

Въпреки впечатляващите размери и качество на скъпоценните камъни, колекцията Emprise от Louis Vuitton има за цел да носи по-свободно и почти ежедневно усещане, като на висша мода в прет-а-порте вариант. Графичното съвършенство на бижутата от колекцията получава и своя собствена видео кампания от Louis Vuitton, която бе разкрита на 21 март.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Louis Vuitton и бижутата Emprise, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>