Lancel Pop: пътуване със стил

От  |  0 коментара

Lancel ни представят цветната си концепция за пътешестващите в капсулната си колекция Pop. Френската марка използва наситено червено, жълто, синьо, зелено и класическите черно и бяло, за да създаде настроение в цвят. Чантите от Pop са в дамски и мъжки модели и са представени в разнообразие от размери, като така могат да се съчетават или различават по нюанс и големина. Pop колекцията на Lancel далеч не свършва с основните чанти за път. Гамата включва разнообразие от аксесоари като кейсове за паспорт, таблет и смартфон, ключодържатели и дори гид за пътуване.

Lancel представя Pop в кампания, заснета от Патрик Демаршелие с участието на Малгозия Бела. Колекцията очакваме в продажба от 7 май онлайн на www.pop.lancel.com. Любопитен факт е, че именно аксесоарите от Pop ще са първите модели на Lancel в онлайн продажба, като мини сайтът ни подготвя за предстоящото през 2015-та пълно лансиране на марката в е-бутик.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Lancel Pop: пътуване със стил, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>