KENZO x H&M: новата колаборация

От  |  1 коментар

H&M обяви своята следваща дизайнерска колаборация, която очакваме през есента! Тя ще бъде с Kenzo – ярката и игрива парижка модна къща, която улавя енергията на глобалната култура и създава свой уникален младежки дух. Творческите директори на марката Карол Лим и Умберто Леон ще създадат колекции облекла и аксесоари за мъже и за жени KENZO x H&M. Те ще се появят в над 250 избрани магазина на H&M в цял свят, както и онлайн, на 3 ноември 2016 г.

„С тази колаборация с H&M искаме да мислим мащабно, да разчупим границите и да заредим с новата енергия на Kenzo всеки жител на планетата“, споделят Карол и Умберто. „Нямаме търпение да представим KENZO x H&M пред света и да споделим с всички тази креативна и забавна колекция, създадена с любов към модата“, допълва и творческият консултант на H&M Ан-Софи Йохансон.

Нямаме търпение да видим какви ще са цветните идеи на KENZO x H&M, които следват миналогодишната дизайнерска колаборация Balmain x H&M и Alexander Wang x H&M през 2014-та.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
KENZO x H&M: новата колаборация, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Kenzo x H&M: първите модели – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>