Jimmy Choo и аксесоарите Vices

От  |  2 Коментара

Опасният чар на бижутата вдъхновява новите чанти и обувки на Jimmy Choo за Cruise 2015. Креативният директор на марката – Сандра Чой, използва своето собствено влечение към блясъка на скъпоценните камъни за темата на колекцията Vices. Представени като седемте смъртни гряха, цветовете на сапфири, рубини, изумруди, черни диаманти и цитрин обсипват аксесоарите на марката. Отразяващи светлините със стотици инкрустации, обувките и чантите са с търсен ефект на ювелирно произведение.

“Скъпоценните камъни винаги са ме изкушавали с омагьосваща пленителност и ги колекционирам без обков от години. За мен те притежават собствена и натурална сияйност и определена енергия, която загатва за силата да съблазни и трансформира”, казва Сандра за своята страст. Тази магнетичност дизайнерката предава и в кампанията за колекцията, поверена на Мат Колишоу и заснета с игра на светлини и отблясъци.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Jimmy Choo и аксесоарите Vices, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Доза обувки: Cruise 2015 от Jimmy Choo – Pinks.bg - е-списание за мода и дизайн -

  2. Pingback: Доза обувки: Jimmy Choo по поръчка – Pinks.bg - е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>