Erdem x H&M: Пълната колекция

От  |  1 коментар

Новата дизайнерска колаборация на ERDEM x H&M наближава все повече! Днес е време да открием пълната колекция и look book изображения, дело на фотографа Michal PudelkaСнимките пресъздават изключително умело идеите на дизайнера и характерното за него изследване на красотата и женствеността. „Наистина беше удоволствие да наблюдавам как Michal пренесе настроението на колекцията във всеки един кадър, а любима част за мен е това, че успяхме да направим кадрите и дрехите още по-живи с добавянето на още цветя в кадър.“ – казва Ердем Моралиоглу.

ERDEM x H&M е колекция, която сякаш ми проговори, виждайки я за пръв път. Знаех, че искам да създам look book, който не е просто каталог. Харесва ми да добавям изненадващи елементи, които понякога граничат със сюреализъм, да обмислям детайли, които биха разчупили атмосферата в кадъра – цветя, елегантно подадени на модела от някого извън кадър, например.” – споделя и Michal Pudelka. Заедно с Ердем и екипът на H&M Michal Pudelka изпълва снимките с онова така характерно, меланхолично усещане за Англия, а кадрите са заснети в същото провинциално имение, в което Pudelka снима и рекламната кампания. И не само това, самият Баз Лурман режисира краткия филм към колекцията ERDEM x H&M.

Колекцията ERDEM x H&M ще дебютира на 2 ноември в избрани магазини на H&M в цял свят. В България колекцията ще откриете от 10:00 часа в магазин H&M на бул. “Витоша” 6 в София, както и онлайн на hm.com от 11:00 часа.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

1 коментар

  1. Pingback: Тайният живот на цветята: Erdem x H&M – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>