ERDEM x H&M през есен 2017!

От  |  0 коментара

H&M и Erdem са следващата ексклузивна дизайнерска колаборация, която очакваме през есента! Дългоочакваната колекция ще бъде подкрепена и от известния кинорежисьор Баз Лърман, който ще разкаже историята на дрехите по своя характерен начин. ERDEM x H&M ще дебютира на 2 ноември 2017г. в избрани магазини, както и онлайн на hm.com. „Изключително съм щастлив, че мога да си сътруднича с H&M и да разгърна работата си в нови мащаби, включително това да създам мъжка колекция – нещо, което никога досега не съм правил. Вълнуващо е да работя и с Баз Лърман – един от най-важните разказвачи на истории на нашето време“, споделя Ердем Моралиоглу. За H&M Ердем създава изцяло нова дамска колекция, а също така, за първи път в своята кариера, и мъжка колекция. Ердем Моралиоглу вярва в силата на красотата, като базира моделите си на исторически препратки, лични преживявания и разкази. За колаборацията ERDEM x H&M той ще представи нови интерпретации на дизайнерски теми от някои от своите най-известни колекции, умело съчетавайки принтовете, материите и деликатните майсторски умения, емблематични за името му.

„За мен модата винаги е била повече от облекло – тя е начин на изразяване, самостоятелна форма на изкуство. Истинска чест е да си сътруднича с ERDEM и H&M, за да разкажа историята на тази колекция“, споделя и Баз Лърман. „От момента, в който с Ердем започнахме да говорим за колаборацията, бях запленена от неговите идеи. За ERDEM x H&M той създаде магичен свят, пълен с красота, деликатност и богати детайли. Това са специални модели, които ще искате да носите завинаги“, казва Ан-Софи Йохансон, творчески консултант в H&M. Нямаме търпение за новата глава от Erdem в красивата история от дизайнерски колаборации на H&M през есента!

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
ERDEM x H&M през есен 2017!, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>