Строго секретно: първата колекция висша мода на Dolce&Gabbana

От  |  0 коментара

Първата колекция висша мода на Dolce&Gabbana е една от най-добре пазените тайни в индустрията напоследък. Едва днес в световните медии се появиха селектирани кадри от дефилето Dolce&Gabbana Alta Moda есен-зима 2012-2013, което се проведе на 9 юли в родната на Доменико Долче Сицилия. 73 модела на италианското дуо бяха представени при изключителни мерки за сигурност, като дори гостите са били помолени да не използват социалните мрежи и да не разкриват подробности за роклите или присъстващите знаменитости.

Идеята на Dolce&Gabbana е да създадат максимален ексклузивитет на най-заможните си клиенти, които са реалните потребители на най-високото им качество мода.

Разбира се детайли за събитието достигнаха до медиите в изобилие – очакван разкош по италиански с особено внимание към класиките на Доменико и Стефано – сицилианска дантела, корсети и флорални десени, изпълнени изцяло ръчно.

Излезе наяве и списъкът с присъствалите знаменитости, много от които са и лица на Dolce&GabbanaМоника Белучи, Скарлет Йохансон, Наоми Кембъл, Летисия Каста, Бианка Брандолини.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Строго секретно: първата колекция висша мода на Dolce&Gabbana, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>