Chanel ваканция с Пенелопе Крус

От  |  1 коментар

Барети, голи рамене и поглед към хоризонта – всичко това говори за едно разкошно пътшествие по Средиземноморието. Chanel ни представят своята колекция Resort 2019 с точно тази картина и с невероятно ново лице – актрисата Пенелопе Крус. Първите кадри на Пенелопе за Chanel са факт и ни разкриват чувствената визия на Карл Лагерфелд за почивния сезон. “Първите ми спомени не са от лодка, а от звука на лодките“, казва главният дизайнер на Chanel. С тази идея той решава да придаде не буквалните символи на морето, а усещането за морската ваканция.

 

Дори кодовете на Chanel, с които сме свикнали, не са толкова буквално предадени. Вместо игра с известното си преплетено лого, френската централа изпраща посланието La Pausa. За почитателите на марката това е намигване към любимото имение на Коко Шанел на ривиерата. И едно пожелание от Chanel за морско настроение през цялото време!

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Chanel ваканция с Пенелопе Крус, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Теодора Аброва

    18.10.2018 at 13:09

    Много ми хареса! Красота и стил!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>