3 в 1: дънките Levi’s 501 CT

От  |  0 коментара

Като създателите на първия чифт дънки, Levi’s поемат по пътя на тяхната естествена (р)еволюция. Класическият чифт на марката Levi’s 501 е един от най-продаваните модели в света, любим за небрежно-елегантните комбинации на стрийт стила.  Сега 501 се вдъхновява именно от хората, които ги носят и модифицират в ежедневието си с новите 501 CT – Customized & Tapered. Избелели, скосени и навити, 501 CT са новата градска униформа на Levi’s. Търсейки най-честите промени в дизайна от своите клиенти, американската марка демонстрира неповторимата свобода на последните си дънки.

Затова 501 CT могат да се носят по три начина: с 1-2 номера по-малки за подчертаване на тялото, в точния ви размер за класически комбинации или в 1-2 размера по-големи за леко отпусната кройка. 501 CT от Levi’s са налични в дамски и мъжки модел и нюанси от бяло до индигово синьо и черно.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
3 в 1: дънките Levi's 501 CT, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>