Японският поклон на Louis Vuitton

От  |  0 коментара

Круизното пътешествие на Louis Vuitton отведе парижката централа чак до Киото. Императорският град на Япония посрещна безпрецедентния спектакъл на марката под ръководството на Никола Гескиер. За колекция Cruise 2018 улицата Shinbashi бе превърната в мястото на подготовка – заедно с общо 15 исторически ресторанта наоколо, които да посрещнат гостите на дефилето. Самото то се състоя в музея Михо, който е и едно от произведенията на архитекта Яу Мин Пей, наред със стъклената пирамида пред парижкия Лувър. С такава основа е лесно високите очаквания към колекцията да не бъдат изпълнени. Но Гескиер и ателиетата на Louis Vuitton със сигурност се справиха със задачата – да уловят магнетичната дуалност на Япония, на границата между красотата и войната. 

Уникалната смесица на запад и изток е създадена с помощта на японския дизайнер Kansai Yamamoto. Любимият дизайнер на Дейвид Бауи е най-известен с изкусните кимона, създадени за покойния музикант. Приключението на Louis Vuitton до Япония ни оставя с много повече импресии, които си заслужават всеки километър от Париж.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Японският поклон на Louis Vuitton, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>