Чантата Willow: две в едно от Mulberry

От  |  0 коментара

В една от най-конкурентните дисциплини в модата – стремежът към създаване на “it” чанта, Mulberry правят единствено успешни стъпки. Поредната заявка за такъв успех е чантата Willow, част от колекция пролет-лято 2013. Най-новият аксесоар на британската марка показва добрия им усет за актуалните желания на клиентите им за все по-практична мода. Моделът Willow съчетава обемна чанта с прикрепена чанта-плик в предната част. Функцията едновременно на ежедневен аксесоар и удобен малък клъч в едно е отличителната идея за новата чанта, дело на креативния директор на Mulberry Ема Хил.

Гамата на Willow, кръстена на втората фабрика на марката The Willows, която ще отвори през тази година, е тематично обвързана с британското майсторство в обработката. Разновидностите от новата чанта на Mulberry се очакват в бутиците на марката от февруари 2013.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (7 votes cast)
Чантата Willow: две в едно от Mulberry, 10.0 out of 10 based on 7 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>