Цветя и амулети за късмет: бижутата Lanvin Resort 2013

От  |  0 коментара

Бижутата с послание са част от характерните белези на модна къща Lanvin. Колекцията Resort 2013 продължава тази традиция с обемните и масивни модели за почивните дни. Те са концепция, която започна още в есенната колекция на френската марка, и ще продължава да властва и в предстоящия междинен сезон. В Resort 2013, Lanvin отправя пожелания за здраве и късмет в бижутата чрез различни по големина висулки във формата на подкова, четирилистни детелини и малки монети – общоприети символи на благополучието.

Флоралните мотиви и цветята заемат друга основна част от ювелирната колекция на Lanvin, изработени от смели комбинации между метал, пластмаса и плат. Инкрустациите от различни камъни и кристали присъстват като съставен елемент както при големите медальони и масивни гривни, така и при пръстените.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Цветя и амулети за късмет: бижутата Lanvin Resort 2013, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>