Цветна романтика в сватбената колекция на Jim Hjelm есен-зима 2013

От  |  0 коментара

Разчупване на традиционните модели за сватбени рокли и акцент върху романтични детайли представи в своята колекция за есен-зима 2013 Jim Hjelm. Класически кройки с много обем, изобилие от тюл, сатен и декорации с дантела, съчетани с многобройни инкрустации от камъни и присъстващия в почти всеки модел корсет в сърцевидна форма. С това се изразява класическата романтика през погледа на дизайнера. Стандартните линии са модернизирани чрез мини дължини или подбрана асиметрия, завършени с плъзгащи се по дължина органза детайли и акцентиране върху флорални мотиви.

Към класическата цветна палитра от бяло и слонова кост са добавени и пастелните нюанси в ментово и светлосиньо, както и все така любимия на дизайнерите цвят корал. Леки пеплум детайли завършват усещането за романтика в сватбената колекцията за есен-зима 2013 на Jim Hjelm.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Цветна романтика в сватбената колекция на Jim Hjelm есен-зима 2013, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>