Страната на чудесата в първия детски бутик на Versace

От  |  1 коментар

Versace са на гребена на вълната в последните сезони – направиха серия успешни прет-а-порте колекции, обявиха официалното си завръщане на подиума за седмицата на висшата мода, направиха една от най-продаваните колекции в историята на H&M и дори подготвиха втора! Сега идва ред на първия им детски бутик, защото през лятото успяха и да стартират линията си Young Versace, насочена към най-малките почитатели на марката. А сега тя се нуждае от подходящ собствен дом. На миланската улица „Боргоспесо”, точно до бутика с Home колекцията на Versace отвори приказният им мини-бутик за малчуганите.

Той е изцяло решен в бяло и лилаво, а в интериора му са включени сладки акценти като бонбонени бастунчета и гъбки. Там своето специално място вече намират костюмчета, рокли за принцеси и миниатюрни лачени обувки за невръстните дами и господа.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Страната на чудесата в първия детски бутик на Versace, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Дъщерята на Синди Крауфорд за детската линия на Versace : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>