Стилови акценти: Призрачето Gucci

От  |  0 коментара

Gucci и GucciGhost се очертават тандема на есен-зима 2016. С чувство за хумор креативният директор на италианската модна къща Алесандро Микеле кани артиста Trouble Andrew – Gucci Ghost, за създаването на неповторима капсулна колекция. Срещата между “истинското” Gucci и неговия стрийт арт еквивалент е изключително любопитна, не само според нас. “Trouble Andrew е толкова Gucci, колкото и самата марка. Начинът, по който използва логото на компанията, е като го изважда на улиците. Интересно е как нашият “език”, започнат от семейство във Флоренция преди близо 100 години, може да е нещо толкова актуално”, споделя Алесандро Микеле.

Преплетеното G лого на Gucci се превръща в очичките на симпатичното призраче Gucci Ghost върху бижута, дрехи и аксесоари. А надписите “REAL” Gucci ни уверяват в оригиналността на чантите… Колекцията Gucci x Gucci Ghost е в продажба от септември в бутиците на италианската марка и онлайн на Gucci.com.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Стилови акценти: Призрачето Gucci, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>