Стилови акценти: копринената роба

От  |  0 коментара

Копринената роба е най-близкото “прегрешение”, което модата позволява в близост до халата и чехлите. И, естествено, тя не може да бъде нищо друго, освен фантастично специална. Извън кръга на шегата, нежният допир на сатена и подходящата артистична история могат да спасят дори най-розовите варианти на домашната дреха. За пример ви даваме и най-новата колаборация между De Gournay и Moda Operandi. Шоурумът на Moda Operandi в Ню Йорк е декориран с разкошните копринени тапети от британската класика на De Gournay. Красивите десени с птици и листа са толкова нежни, че дизайнерите на Moda Operandi колаборират с артистите на De Gournay за изрисуването на целия салон. Но когато правят ексклузивна колекция от копринени роби, в които клиентките да пробват на спокойствие в бутика, се случва истинска революция. Почти всяка посетителка иска да купи меката и нежна наметка.

Така се ражда неповторимата и неочаквана колаборация на De Gournay и Moda Operandi – синя или розова ръчно изрисувана копринена роба. Колекцията за пролет-лято 2017 е само отправна точка за вдъхновение. Независимо дали ще изберете марков или бюджетен вариант, уикендът у дома винаги ще е по-изискан.

ГАЛЕРИЯ

modaoperandi.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>