Спорт с Бионсе: колекцията Ivy Park

От  |  1 коментар

Бионсе представи първата си спортна колекция под името Ivy Park. Налична от средата на април в 12 онлайн платформи за шопинг, Ivy Park е дългоочаквано начинание за феновете на певицата. В Topshop, Net-A-Porter, Selfridges и Zalando вече може да се сдобиете с моделите от колекцията пролет-лято 2016. Бионсе споделя личния си стил и вдъхновенията за Ivy Park. Марката е комбинация от името на дъщеря й Блу Айви и парка в родния й град Хюстън, където звездата тича преди. “Целта ми с Ivy Park е да надмина границите на атлетичното облекло и да подкрепя и вдъхновя жените, които разбират, че красотата е повече от външния вид”, казва Бионсе.

Ivy Park ще има сезонни колекции, в които се очакват както нови модели, така и няколко основни категории в The Core Kit. Основата на спортната екипировка всеки сезон ще се обогатява и подобрява с нови материи.

Галерия

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Спорт с Бионсе: колекцията Ivy Park, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Бионсе за Ivy Park есен 2016 – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>