Слонът, наш приятел!

От  |  0 коментара

Tiffany & Co обръща вниманието на света към добродушните гиганти на животинския свят – слоновете. Новата кампания на марката #KnotOnMyPlanet събира средства за борба с бракониерството, а в нея се включват десетки топмодели. Дауцен Крус, Ракел Цимерман, Констанс Яблонски, Джулия Нобис и много други подкрепят с красотата си кадрите в черно-бяло, като се надяват те да бъдат споделяни по целия свят. Всички дами носят брошката-слон на Tiffany & Co с посланието, че планетата няма да стои безучастна, докато слоновете биват убивани.

Tiffany & Co дарява на фондацията Elephant Crisis Fund и призовава всички да се запознаят с информацията по кампанията на сайта KnotOnMyPlanet.org, където желаещите могат да дарят от 1 до 1000 долара. Всяка от сумите е обяснена и като реално действие за опазването на слоновете. Помощта от 1 долар осигурява 12 часа сателитно следене на 1 слон.

ГАЛЕРИЯ

 KnotOnMyPlanet.org

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Слонът, наш приятел!, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>