Синята книга на бижутата: Tiffany Blue Book 2016

От  |  3 Коментара

Както всяка година и през 2016-та Tiffany & Co ни представят своята синя книга на бижутата. Blue Book 2016 е на тема Art of Transformation, вдъхновена от непрекъснатата трансформация на океана. Екстравагантното богатство от скъпоценни камъни и техните невероятно чисти цветове обгръща морски звезди, октоподи, корали и рибки, както и няколко разкошни огърлици и гривни, имитиращи водните нюанси.

“Пътешестваме от дълбоките води до повърхността, където властва спокойствието. В този свят се случва трансформацията. Животът се променя, природата достига до повърхността и поема своята първа глътка въздух. Това е история на еволюцията и всичко това е възможно в тишина и мир, където природата прави своята магия и създава мистериите на света, в който живеем”, споделя дизайн директорът на Tiffany Франческа Амфитеатроф. Тазгодишното издание на Tiffany Blue Book маркира 179-тата годишнина на марката с подобаваща пищност. Не пропускайте най-пищните бижута на Tiffany & Co за годината в нашата галерия.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Синята книга на бижутата: Tiffany Blue Book 2016, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

3 Comments

  1. Pingback: Време за разкош! Новата синя книга на Tiffany – Pinks.bg - е-списанието

  2. Pingback: 12 любопитни факта за синия цвят на Tiffany&Co – Pinks.bg - е-списанието

  3. Pingback: 12 любопитни факта: синият цвят на Tiffany&Co – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>